Reactie plaatsen

Reacties

Natalie
2 jaar geleden

Mijn kinderen hadden moeite met baden, haren wassen en het hele ritueel daaromheen. Variërend van niet zo leuk tot een panische weigering. Valeska heeft hun vertrouwen gewonnen, iedereen aan de shampoo en de zeep gekregen, het ritueel er vakkundig ingestampt, en alledrie zijn ze dol op haar. 'Valeska komt' is inmiddels een begrip bij ons thuis en een mededeling die met gejuich wordt ontvangen. Op het gebied van psycho-educatie over autisme en HB heb ik van haar geleerd. Binnenkort zal zij mijn oudste ook op andere vlakken dan het badritueel coachen. Zij heeft precies de juiste combinatie van expertises en achtergrond voor ons gezin (autisme, HB, onderwijs), en is daarmee de speld in de hooiberg die we hebben mogen vinden.

M. Krijnsen
2 jaar geleden

Valeska, zonder jou.. geen idee.. Jij bent zo’n bizar belangrijke schakel geweest in Misha’s leven. Dank je wel voor al jouw lieve zorgen de afgelopen vier jaar! Je ging above and beyond!

Marianne
5 jaar geleden

Valeska is voor mijn zoon van onmisbare waarde. Al ruim een jaar begeleid ze hem op school. Hij heeft een schooltrauma door nare ervaringen in het verleden en is niet tot werken te krijgen.
Door haar open houding en het inzetten van haar kennis op het gebied van lesgeven en hoogbegaafdheid werkt hij voor haar als een paard.
Hij voelt zich gezien en gehoord door Valeska en heeft dankzij haar enorme stappen kunnen zetten!
Dankbaar dat ze hem nog tot aan de zomervakantie mag begeleiden!